Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Keep Calm....


Το ξέρω ότι χάθηκα, αλλά αυτός ο μήνας δεν ήταν και ο πιο φυσιολογικός από κάθε άποψη! Η τελευταία βδομάδα δε, ένα μαρτύριο! Είναι αυτό που λέμε «μετά από μία μεγάλη ακμή, έρχεται μία μεγάλη παρακμή»!(περί ακμής βλέπε εδώ)

Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο απόλαυσα μεσημεριανό ύπνο μετά από πολλούς μήνες, οπότε έχω ένα λόγο παραπάνω να αποχαιρετήσω το Μάρτη με περισσά χαμόγελα!
Τι γίνεται όμως τις υπόλοιπες ημέρες; Πως χαλαρώνουμε – ή έστω προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, όταν ολόκληρο το σύμπαν είναι εναντίον μας; Μεγάλη συζήτηση μάλλον, οπότε θα μπω κατευθείαν στο θέμα!

Προσωπικά, η πρώτη κίνηση που κάνω είναι να βάλω μουσική. Μετά επιδίδομαι σε αγαπημένη πλέον ιεροτελεστία: στον αρωματισμό του χώρου μου! 


 

Σχεδόν σε κάθε δωμάτιο λοιπόν έχω τοποθετήσει κεραμικές συσκευές καύσης αιθέριων ελαίων και πειραματίζομαι! Ανάλογα με τη διάθεση και την εποχή δημιουργώ εκείνο το κοκτέιλ αρωμάτων που θα με καλμάρει και θα φέρει την Άνοιξη και μέσα στο χώρο μου! Αγαπημένος μου συνδυσμός: πράσινο τσάι και λεμόνι από το the body shop.   

home fragrance oil

Επίσης αγαπημένα αιθέρια έλαια, τα οποία προτείνω για την ποιότητα και την οικονομική τιμή τους είναι αυτά της now foods. Λατρεύω λεβάντα, λεμόνι  και γιασεμί ! Πραγματικά δεν υπάρχει παραγγελία από iherb (για το εν λόγω κατάστημα, πιστεύω ότι θα επεκταθώ κάποια στιγμή στο μέλλον), η οποία να μην τα περιλαμβάνει! 


                            essential oils


Αν πάλι δεν είστε λάτρεις των αιθέριων ελαίων, δοκιμάστε σε μία κεραμική συσκευή μπαχαρικά όπως η κανέλα και το γαρύφαλλο. Το αποτέλεσμα  υπέροχο, ανατολίτικο και ιδιαίτερως ζεστό! 

Προς το παρόν σας αφήνω να απολαύσετε τις μυρωδιές, να χαλαρώσετε και να υποδεχτείτε το νέο μήνα που ξημερώνει αναλόγως!
Μουτς Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...