Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Με δυο παπούτσια πάνινα

Πρώτη ανάρτηση του μήνα με κουίζ! Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και γω ακόμη παλεύω να βρω χρόνο να τελειώσω με την πλέον άχαρη δουλειά της εποχής : την ανοιξιάτικη φασίνα. 
Οκ. Το ομολογώ. Δεν έκανα σχεδόν τίποτα εκτός από τα παπούτσια. Με λίγα λόγια σήκωσα απλά 3 ζευγάρια μπότες (τα μποτάκια ακόμη τα τιμάω!) και απλά είδα ελλείψεις . 

Και μιας και η περίοδος για τα ατέλειωτα σουρτούκια (λατρεύω αυτή τη λέξη!) έχει ήδη ξεκινήσει, θα πρέπει να εξοπλιστούμε αναλόγως αν δεν το έχουμε κάνει ήδη. Τα αποθέματα από πέρσι ελάχιστα, οπότε ήρθε η ώρα μου για επένδυση σε καθημερινό παπουτσάκι βόλτας. Φέτος λοιπόν είπα να κάνω την υπέρβαση μου και να φορέσω μετά απο πολλά χρόνια πάνινα! Και όσο και αν είμαι προσηλωμένη στο δέρμα, θα παραστρατήσω!

Ιδού λοιπόν οι επικρατέστερες επιλογές. Ξεκινάω με μία αρκετά παιχνιδιάρικη επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με πιο αυστηρές αντρικές γραμμές. Τα πουά keds. 

playful boyfriend

playful boyfriend Συνεχίζω με μεγάλη αγάπη των μαθητικών μου χρόνων: τα πάνινα μποτάκια all star converse. Διαχρονικά, ευκολοφόρετα, αλλά και υπερτιμημένα. 

classy casual

classy casual Τελευταία επιλογή και σε παρόμοιο στυλ με την προηγούμενη, ένα ζευγάρι replay σε γήινες αποχρώσεις για αμέτρητους συνδυασμούς. 
earthy casual

earthy casual

Εσείς αλήθεια ποια θα επιλέγατε?
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και έναν καλό μήνα γεμάτο ατέλειωτες βόλτες με δύο παπούτσια πάνινα ή μη!
Φιλιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...