Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ένα σεμινάριο, το Πάσχα και το χάος....

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να γεμίσατε τις μπαταρίες και να περάσατε πανέμορφα! Και αφού πρόλαβα να σας ευχηθώ πριν τις 40 μέρες είμαι σε πολύ καλό δρόμο!Γιατί δε χάθηκα τύχαια. Όχι!

Αφορμή για το παραστράτημα στάθηκε ένα διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα. To σεμινάριο καλό, αλλά ακόμη καλύτερο το reunion με δύο αγαπημένες ανθρώπους, τους οποίους δυστυχώς είμαι μάλλον καταδικασμένη να συναντάω σπάνια :( 

Η επιστροφή με βρήκε μάλλον απροετοίμαστη. Η Μελίνα, ή αλλιώς ο τρίχρονος τυραννόσαυρος της μικρής φαμίλιας μας, μας έβαλε τα γυαλιά και λίγο έως πολύ μας έβαλε στο τρυπάκι να ακολουθήσουμε ευλαβικά τις παραδόσεις. Τι να κάνω η δόλια η μάνα, υπέκυψα. Από τη Μ. Τετάρτη ο φούρνος πήρε φωτιά με τσουρέκια, κουλουράκια, κόντρα τσουρέκια, κατακόκκινα αυγά και μαγειρίτσα. Και μέσα σε όλα αυτά,ευτυχώς δεν έλειπαν και οι ατέλειωτοι καφέδες μέχρι και το Μ. Σάββατο, όπου έπρεπε να παραδοθούν όλα τα πακετάκια σε αγαπημένους μας παραλήπτες. Και κάπου εκεί ξεκινάει το χάος. 

Γιατί σε αντίθεση με τις σούπερ μαμάδες που προλαβαίνουν τα πάντα, εγώ μάλλον τρώω τη σκόνη τους. Γιατί όσο και αν έπιασα τη βάση στην οικοκυρική και στα πρότυπα που θέτει κάθε πεθερά για τη μέλλουσα νύφη της, μου έλειπε κάτι βασικό: Στιγμές ηρεμίες με τους αγαπημένους μου. Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, φορτώσαμε το θηρίο (ή αλλιώς citroen C1) και άνευ προγράμματος βρεθήκαμε στο Μόλυβο. 

Και περάσαμε υπέροχα. Μπορεί να πρωτοτυπήσαμε και να το ρίξαμε στο ψαράκι, όμως πως αλλιώς θα επιβεβαιώναμε την ρετσινιά των αλλοπρόσαλλων; Και φυσικά η ώρα της επιστροφής ήρθε γρήγορα. Ακολουθήσαμε τα σύννεφα και πήραμε το δρόμο προς τη βάση μας. Και όσο και αν προσπαθώ να τα φέρω βόλτα, όλα έχουν βγει εκτός ελέγχου. Ένα σπίτι που αναζητά και αυτό την ανοιξιάτικη ανανέωση του, μία αυλή που δεινοπαθεί από τον έτερο τυραννόσαυρο - σκύλο, ένας μεταβολισμός που εκτροχιάστηκε από την προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος, μία συν μία αλλεργίες ................... ............................... και ο κατάλογος ατέλειωτος! 'Ομως όλως παραδόξως η αισιοδοξία περισσεύει! 

Με το απόλυτο χάος τελειώνει και αυτή η εβδομάδα, αλλά και με ανεβασμένη διάθεση για να το στρώσω έστω και στο ελάχιστο! 

Καλό βράδυ να έχετε!
Μουτς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...