Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια για μικρές κυρίες


Μπορεί ο Ιούνης να φτάνει στο τέλος του και εγώ ακόμη να προσπαθώ να συμβαδίσω θεματολογικά με την εποχή, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ξεκινάω λοιπόν με ένα αγαπημένο αξεσουάρ: τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια! Τα αγαπάμε γιατί είναι βολικά, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση και μπορούμε να τα φτιάξουμε εύκολα και μόνες μας!Προσοχή όμως! Η ενασχόληση με τη διακόσμησή τους προκαλεί εθισμό και έντονες αντιδράσεις μίμησης!Κάπως έτσι την πάτησα και γω, όταν αποφάσισα να ανανεώσω ένα περσινό μου ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να προβλέψω την αντίδραση της μικρής κυρίας του σπιτιού! Και μιας και δε με ξέπλεναν ούτε οι καλοκαιρινές βροχούλες, υπέκυψα! 
Έτσι λοιπόν προκύπτει και το παρακάτω DIY. Με εργαλεία που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και κυρίως με γνώμονα την ευκολία του. 


    Θα χρειαστούμε 

  • Κόλλα 
  • Ψαλίδι 
  • Μεζούρα 
  • Διακοσμητική τρέσα 
  • Δερμάτινα σανδάλια 

Με ένα ψαλίδι ακριβείας κόβουμε προσεκτικά την τρέσσα στο επιθυμητό μέγεθος της επιφάνειας που θέλουμε να διακοσμήσουμε. Αν το υλικό είναι επιρρεπές στο ξέφτισμα, καίμε προσεκτικά τις άκρες. Προσοχή! Δεν καψαλίζουμε κοτόπουλο!
Εφαρμόζουμε κόλλα στη δερμάτινη επιφάνεια και τοποθετούμε ευλαβικά την τρέσα, φροντίζοντας να μην εξέχει αντιαισθητικά. 

Tips
Αποφύγετε τη χρήση πιστολιού σιλικόνης. Το πιο πιθανόν είναι ότι με το πρώτο τράβηγμα θα ξεκολλήσουν τα πάσης φύσεως διακοσμητικά που έχετε επιλέξει.

Προτιμήστε μία εποξική κόλλα με την οποία θα μπορέσετε να δουλέψετε πιο εύκολα και να διορθώσετε πιθανές ατυχίες στο χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να στεγνώσει. Ας μην ξεχνάμε
Κάνοντας μία βόλτα στις ηλεκτρονικές βιτρίνες θα ενθουσιαστείτε από την ποικιλία σχεδίων και διαθέσιμων υλικών για να διακοσμήσετε δερμάτινα σανδάλια. Όταν πρόκειται όμως για χειροποίητα παιδικά σανδάλια, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα πρωτίστως στην ασφάλεια των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε. Αποφύγετε χάντρες, λιλιπούτεια κρεμαστά ή κρυσταλλάκια. Αντίθετα, προτιμήστε υφασμάτινα υλικά όπως λουλούδια, διακοσμητικές δαντέλες ή τρέσσες. 

Λοιπόν, πως σας φαίνεται; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...