Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Coffee break and chat goes North!


Αλό αλό!!!! Καλό μήνα κυρίες μου!
Τιμή μου και καμάρι μου σήμερα θα σας υποδεχτώ σε Βόρειες παραλίες για ένα γρήγορο καφεδάκι!Και λέω γρήγορο, γιατί βλέπω να το γυρίζουμε σε ουζάκι σύντομα! Μη φέρετε ταπεράκι παρακαλώ. Για τους μερακλήδες της παρέας έχουμε παστές σαρδέλες, λαδοτύρι σαγανάκι, γκιουζλεμέδες, κολοκυθοανθούς γεμιστούς, φιλιανούς ντολμάδες, σουπιές, γαριδούλα αχνιστή και βλέπουμε! 
Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμα μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.
Και όσον αφορά τη σημερινη ερωτηση....Επίσης, μην ξεχάσετε να αφήσετε και έναν σύνδεσμό με μία ανάρτηση σας ή κάποιου άλλου ιστολογίου που σάς άρεσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...