Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Πράσινο στην κουζίνα

Και πάνω που έλεγα ότι στρώνει ο καιρός, πάλι βρίσκομαι με ζακετούλα στην αυλή να ξορκίζω τα μποφόρια! Γιατί όσο και να ψυχράνει ο καιρός αρνούμαι να κλειστώ ακόμη μέσα. Το σπίτι βρίσκεται ακόμη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και μέχρι να πάρω απόφαση να κάνω την φθινοπωρινή εκκαθάριση, το μόνο δωμάτιο που έχει κίνηση είναι η κουζίνα! Τα πρώτα κέικ του φθινοπώρου αρχίζουν να φουρνίζονται, οι καφετιέρες παίρνουν φωτιά, τα ποτήρια αρχίζουν και σπάνε με γεωμετρική πλέον πρόοδο! 


green your kitchen 


Από την κουζίνα έρχομαι λοιπόν, και μαζί με τη λίστα του σούπερ μάρκετ για αύριο προέκυψε και η πρώτη λίστα αντικειμένων πόθου! Και μπορεί το φετινό budget για τις όποιες επεμβάσεις θα γίνουν στο σπίτι έχει ήδη εξαντληθεί, η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία!

green kitchen accessories 

Αυτές λοιπόν είναι οι δικές μου επιλογές, κομμένες και ραμμένες για όσους επέλεξαν με προσθέσουν το πράσινο στην κουζίνα τους, όπως η αφεντιά μου. 
Αλήθεια εσείς με ποιο χρώμα έχετε επιλέξει να ντύσετε το χώρο της κουζίνας; Προσθέσατε γενναίες πινελιές χρώματος ή περιοριστήκατε στις λεπτομέρειες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...