Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Coffee break and chat #36

Καλημερούδια!!!
Και πως να μην είναι καλή η μέρα σας δηλαδή με τέτοιο καφέ! Το ντουλάπι της καλής νοικοκυράς (δε γελάμε εδώ) διαθέτει όλα τα είδη -εκτός από ρεβύθι. Με κάθε καφεδάκι κερνάμε και κέικ με άρωμα μαστίχας από τη γειτονική Χίο. Για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τη φιλοξενία,παρακαλώ να απευθυνθείτε στη σημαία ή κατά κόσμον Ζήνα!Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμα μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ζήνα μας έβαλε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Παίρνω λοιπόν τη σκυτάλη και συνεχίζω με μία ερώτηση διπλωματική και όχι μόνο!!! Για πάμε λοιπόν...


Έλα δε θέλω αναστεναγμούς ακόμη δεν αρχίσαμε! Όσο για την ανάρτηση την αφήνω στην κρίση σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...