Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Coffee Break and Chat #47


Καλημερούδια!!!
Το καφεδάκι σερβίρεται ζεστό ζεστό, ενώ η οικοδέσποινα θα προσφέρει για τους αργοπορημένους κοψίδια ντόπιας κοτούλας , μέρα που είναι! Για περάστε... Τσικνοπέμπτη σήμερα και ελπίζω το κρύο να μη σας πτοήσει να εκμεταλλευτείτε ανάλογα την περίσταση! Ζηνάκι  σε ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα από τα μέρη μας!


Θα ήθελα να συνοψίσω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ζήνα φρόντισε να κεράσει extra large ψυχοθεραπευτικό καφέ. Όσο για σήμερα, η ερώτηση νομίζω ότι δε θα σας δυσκολέψει & σηκώνει αρκετή κουβεντούλα!Όσο για το link σας, το θέμα είναι ελεύθερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...