Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Denim Lovers

Η Άνοιξη θεωρητικά μπήκε. Και λέω θεωρητικά, γιατί ο Μάρτης για μία ακόμη φορά δε μας κάνει τη χάρη να τη χαρούμε! Ευκαιρία λοιπόν για μελέτη και ανασκαφές στη ντουλάπα! 

Για μία ακόμη φορά η μόδα επιτάσσει denim. Το αγαπημένο τζιν στο απόγειο του σε απεριόριστες εκδοχές και για όλες τις ώρες με αέρα των τελευταίων τριών δεκαετιών. 

Denim

Denim by vdoul 

Με επιρροές από 70's, η επικρατέστερη τάση για φέτος επιτάσσει παντελόνια σε γραμμή καμπάνα. Ελπίζω να μην κάνατε το ίδιο λάθος με μένα και τα δώσατε! Αν πάλι δε σας ενθουσιάζει η ιδέα, περιοριστείτε στο αγαπημένο σας boyfriend jean! 


Denim Styl

Denim Styl by vdoul 

Μη φοβηθείτε να τολμήσετε ένα totally dehim look, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις και πλυσίματα. 


denim on denim

denim on denim by vdoul 

Προσωπικά ξεχώρισα την επιστροφή της pencil φούστας! Ιδανική για το γραφείο, αλλά εξίσου κολακευτική για την έξοδο μας! Για πιο χαλαρές εμφανίσεις με έμφαση στη θηλυκότητα, ψηφίζω ένα τζιν φόρεμα. Με ίσιο ή ψηλό παπούτσι, με ζώνη ή χωρίς είναι εξίσου κολακευτικό!

denim dress

denim dress by vdoul 


Και επειδή ο καιρός ακόμη επιβάλλει πανωφόρι για αρκετό καιρό ακόμη, ανατρέξτε στο τζιν μπουφανάκι σας. Για τις πιο ζεστές μέρες, επιλέξτε ένα τζιν γιλέκο και συνδυάστε το κυριολεκτικά με τα πάντα! 

denim & stripes


Όσο για τα denim αξεσουάρ, υπόσχομαι ξεχωριστή ανάρτηση, γιατί πραγματικά τους αξίζει!

Εσείς πόσο denim lovers είστε; Έχετε ξεχωρίσει κάτι από τις φετινές τάσεις; 

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...